Červencový trh opět zaplnil ševětínské náměstí
top of page
  • Obrázek autoraŠevětín žije!

Červencový trh opět zaplnil ševětínské náměstí

Léto - čas dovolených, zrajících jahod, osvěžujících zmrzlin, ale také dalšího z řady Ševětínských trhů pod kostelem. 16. července jsme opět zaplnili Malé náměstí nejrůznějšími prodejci a usměvavými nakupujícími, kteří nevynechali příležitost odnést si domů něco dobrého na zub nebo něco krásného na památku.


Bez přehánění můžeme mezi highlighty našeho letního trhu zařadit stánek ševětínské rodačky Kristýny Vackové a její květinové farmy Ztohokvetu, která nám přivezla ty nejkrásnější vazby z její květinové úrody. O kávu, tedy základní pohonnou jednotku každého organizátora, který již od časných ranních hodin roznáší stánky a rozmotává kabely, se tentokrát postaralo Kafe Okolo. Jmenovat ale můžeme i Martina a jeho čaje, ať už ty osvěžující ledové, nebo povzbuzující za tepla připravené. A také tekuté zlato v podobě medů z ševětínské včelí farmy Jihočeské medy z polesí, krásnou ruční práci s kůží v podání Mr.D Leather nebo kouzla s polymerovou hmotou z produkce Hanč z Mříče u Křemže.


Díky obětavé péči našich milých pomocnic jsme pro vás znovu mohli zřídit dětský koutek, kam je možné odložit vaše ratolesti a nerušeně si užít nákupy. Tentokrát jsme sázeli kytičky, vzpomínka na letní trh by tak u někoho mohla přetrvat i několik měsíců. Věříme, že jste tuto fiškutálii ocenili a slibujeme, že ji zase brzy zapojíme.


Kdybychom však měli vyjmenovat všechny, kteří naše trhy dělají tak milé a pohodové, písmenka by nám nestačila. Děkujeme jim tedy všem bez rozdílu a těšíme se na nějaké další setkání, třeba zase u nás v Ševětíně!




23 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page