Půdy, garáže a skříně opět vyklizeny, poklady na blešáku nalezeny!
top of page
  • Obrázek autoraŠevětín žije!

Půdy, garáže a skříně opět vyklizeny, poklady na blešáku nalezeny!

Letního slunce pomalu ubývá a aktivity všech se začínají přesouvat do vnitřních prostor. Nastává ideální čas na to udělat si horký čaj a probrat doma věci, které už nevyužíváme, ale mohly by se hodit někomu dalšímu - a že jich je!


Na druhém ševětínském bleším trhu, který se konal 24. září, bylo opravdu z čeho vybírat. Po prvním vydařeném blešáku se tentokrát přihlásil dvojnásobný počet prodejců ze Ševětína a širšího okolí, nabídka tak byla o to pestřejší. Prodalo se mnoho hraček, oblečení, knížek, nádobí či doplňků do domácnosti. Vybral si zde opravdu každý, na dračku šlo sportovní vybavení, nářadí a dokonce i obrazy po babičce. Každý si zde ulovil ten svůj poklad a mnoho z vás se přesvědčilo o tom, že má smysl probrat doma skříně, poličky, garáže a půdu a dát druhý život věcem, které mohou dělat radost někomu dalšímu a nemusí skončit na skládce.


Jsme moc rádi za vaše pozitivní ohlasy a hojnou účast! Už teď se můžete pustit do třídění, protože pro vás opět chystáme bleší trh na jaro! Tak využijte dlouhé zimní večery, ať je příště opět z čeho vybírat.




33 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page