Podzimní Ševětínský trh pod kostelem se stal již osvědčenou tradicí
top of page
  • Obrázek autoraŠevětín žije!

Podzimní Ševětínský trh pod kostelem se stal již osvědčenou tradicí

10. října 2021 se na ševětínském Malém náměstí konaly podzimní farmářské trhy. I tentokrát jste na zde mohli nakoupit u tradičních prodejců, kteří s námi od začátku budují značku ševětínských trhů. Mezi stálicemi můžeme jmenovat např. Království dortů, pražírnu kávy Bratří Leštinů, Džemy z Mazelova, Herb & Spice Market či Farmu Vlkov. S velkou radostí jsme ale i tentokrát přivítali nováčky - poprvé nás navštívila paní Jana Novotná se svými medy, Jihočeský česnek z Neplachova, Ráj škvarků, či nezapomenutelný FoodTruck.


Snažíme se, aby každý trh, který pořádáme, byl jedinečný a pro podzimní trh jsme tentokrát zvolili tombolu, ve které jste mohli vyhrát ceny od našich prodejců. Tombola byla velice rychle rozprodána a podle vašich reakcí měla velký úspěch.


Nesmíme také zapomenout na kulturní program, který tentokrát více než skvěle zajistila hudební kapela Ševětínka. Jsme velmi rádi, že jsme mohli přivítat tuto legendu na domácí půdě a věříme, že to nebylo naposledy.


Ale i vy jste nám nadělili velmi příjemný dárek - tyto podzimní trhy byly jedinečné i tím, že jsme přivítali nejen vysoký počet prodávajících, ale také neuvěřitelné množství nakupujících. A z toho máme samozřejmě obrovskou radost. Je vidět, že návštěvníci se na naše trhy těší - a jak jsme se dozvěděli od prodávajících, velice často za svým oblíbeným prodejcem přijedou i z větších vzdáleností.


Velice Vám děkujeme za vaši účast, vaši věrnost i skutečnost, že dokážete ocenit lokální prodejce a jejich výrobky. Těšíme se na setkání s vámi v dalším roce!


74 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page