Podzimní farmářské trhy - ohlédnutí
top of page
  • Obrázek autoraŠevětín žije!

Podzimní farmářské trhy - ohlédnutí

V létě, konkrétně 12. července, jsme pro Vás uspořádali premiérové farmářské trhy. Kladné ohlasy, Vaše spokojenost a spokojenost stánkařů byly pro náš tým jasným signálem k tomu, aby se z původní myšlenky stala krásná tradice, která nám a hlavně Vám alespoň několikrát ročně zpříjemní nedělní dopoledne.


Premiérové trhy se opravdu náramně povedly. Bohudík. Bohužel pro nás nastavily laťku poměrně hodně vysoko. Když jsme pro Vás začali plánovat podzimní trhy, doufali jsme, že se nám další trhy povedou alespoň stejně tak jako ty první.


Při procházení trhů není tolik vidět ta práce a množství času, které je trhům potřeba věnovat s velkým předstihem. Zorganizovat vše tak, aby trhy proběhly bez větších problémů, je vždy velmi náročné. Proto musíme velmi poděkovat dobrovolníkům, kteří se nám na podzimní trhy přihlásili a podali nám pomocnou ruku. Tým spolku Ševětín žije! funguje ve skrovném počtu, proto jsme velice rádi za jakoukoliv pomoc.


Také chceme poděkovat všem účastníkům soutěže o nejlepší podzimní dezert a gratulujeme paní Ivě Doležalové za první místo. Rozhodování bylo VELMI náročné, protože všichni účastníci připravili neskutečně dobré dezerty. O to víc si naše "odborná porota" soutěž užila. :-)


Stejně tak jsme Vám velmi vděční za jakýkoliv příspěvek, který jste nám nechali v naší pokladničce. Veškerý výtěžek z trhu použije spolek k pořádání dalších akcí.


Na malé ohlédnutí za podzimními trhy se můžete podívat k krátkém videu pod článkem.


A jedna podpultová informace: pokud nám to aktuální situace ohledně pandemie koronaviru dovolí, velmi rádi Vás přivítáme na prvních adventních trzích. :-)


Váš tým Ševětín žije!



115 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page