Jarní trh 2021
top of page
  • Obrázek autoraŠevětín žije!

Jarní trh 2021

Náš spolek se i v roce 2021 pustil s ohromnou vervou a nadšením do organizace tradičního farmářského trhu a jsme velice rádi, že nám vše včetně počasí vyšlo a my jsme se mohli 16.5.2021 s vámi všemi setkat a pozdravit.


Kromě již zavedených a osvědčených prodejců, jako například kávy Bratří Leštinů, Keramiky u Kočků, Džemů z Mazelova a mnoha dalších, jste na našem jarním trhu mohli potkat i prodejce nové. Tentokrát si s námi svou premiéru odbyly pivovar Bukovar, Český karamel, Kousátkov, háčkované výrobky paní Fridrichové, bižuterie paní Šebešové nebo patchworkové výrobky paní Vargové.


I tentokrát se trhy vydařily a spokojenost prodejců ale i zákazníků pro nás byla jasným signálem, že se nám daří. A tak již nyní chystáme a připravujeme další Trh pod kostelem. Ten se bude konat v červenci a již nyní víme, že i tentokrát pro vás budeme mít připraveno něco nového. ;-)


Na závěr bychom rádi poděkovali všem prodejcům za úžasné jednání a přístup, návštěvníkům za obrovský zájem o naše počínání a také za všechny dary, které jste nám zanechali v pokladničce. Tento výtěžek z trhu bude použit pro pořádání dalších akcí.


Váš tým Ševětín žije!





75 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page